What happens in America
Publicerat den

Förra helgen firade vi Kristen som fyllde 18! Vi åkte ett stort tjejgäng och Tristan haha, till Galveston som är en ö här i golfkusten där jag bor. Man åkte ner till kusten för att sen ta en färja, typ en sån Venbåt, till ön. Det var så himla häftigt för såg delfiner när vi åkte över dit! Tyvärr fick jag inga bra bilder på det.
Alltid dessa posande bilder haha, love it.
När vi väl kom över så var det som en liten cowboyinspirerad by/stad eller vad man ska säga. Det fanns många småbutiker där och vi började med att gå in på världens gulligaste glassbar/godisställe. Testade en vaniljmilkshake som seriöst är det godaste jag druckit i milkshakeväg haha. Tur att Galveston ligger en bit bort så att man inte kan dricka den allt för ofta.
Massa olika sorters godis, dock inget som jag gillar direkt.
Sen gick vi in i olika smyckesbutiker och blev så glad för innan så har min mamma haft ett armband från Pandora som gick sönder och som inte säljs längre i Sverige. Men så hittade jag det här så ska skicka det nu till hennes födelsedag! (Har redan spoilat det för henne i SKype så gör inget att jag berättar om det här haha)
Sen när vi gått omkring ett tag så åkte vi till en restaurang som låg precis vid stranden som hette The Spot. Fick världens största kycklingsallad där som jag knappt orkade äta pga milkshaken innan.
Vi sjöng på restaurangen för Kristen och sen åkte vissa hem och andra stannade där bland jag. Så vi gick längs stranden och piren och kollade på den helt magiska solnedgången. Då kändes det verkligen helt rätt att vara här i USA. 
 
Kristen, Morgan, Me, Bekah
 
Ganska mycket bilder men när jag för en gång skull tar en massa bilder får jag se till att visa dem. Det här var nog faktiskt en av de bästa dagarna hitintills. Dels för att jag hade så vansinnigt kul men även för att jag verkligen kände mig som en av amerikanarna. 
När vi sedan skulle hem så tog vi ett annat håll hem och körde längs Houston och jäklar vad kul det var. Högsta volymen och turen på motorvägen var så fet, håller detaljerna utanför haha. 
Skulle sova över hemma hos Kristen och vi som var hemma hos henne bestämde oss för att köra Hostage. Har ju berättat lite smått om det tidigare men det var först nu som jag verkligen fattade det. Asså herregud vilket roligt game. Lovar att förklara det bättre nästa gång vi kör det och kanske får jag någon bild som förklarar det. 
 
Cheers!