Varför går tiden så fort?
Publicerat den

Häromdagen var det tre månader sedan jag kom hit med mina resväskor till Texas.
Okej vänta nu lite här, tre månader?! 
Det är så sjukt hur fort tiden går och jag blir rädd på riktigt.
 
Men vad har jag egentligen gjort här under senaste tiden? Vet att jag varit dålig på att uppdatera på sistone, förlåt för det morfar!
Jag har hängt en massa i skolan, provade på en basketträning men insåg att jag inte vill börja med en så pass svår sport här borta, plus många skador uppstår även där. Så jag började med Softball! Vilket jag är sjukt nöjd med. Visserligen börjar inte den riktiga säsongen förrän i Januari någon gång så just nu är vi off season men ja som sagt, tycker att det är himla kul.
Måste bara visa de "ugly christmas shirts" som vi hittade på Walmart.
 
Jag har även spenderat mycket tid med Ethan, vilket är typ världens mest underbara kille.
Förra helgen så åkte han, jag, en tjej som hette Cameron och hennes kille Graham och spelade något som hette Top Golf.
Det var seriöst något av det roligaste jag gjort!!!
Såhär såg det ut.
Så Top Golf innebär alltså att man är i en enorm byggnad på tre våningar med små balkonger ut såhär på hela ena sidan. Alla som spelar har varsin sådan här platta som Ethan står på och bakom där jag står hade man varsin Lounge där man satt och chillade. Du slår och slår ut en massa bollar till de olika stora hålen som ni kan se här på bilden. Dina bollar som du slår ut har sensorer så du har en monitor bakom dig där du kan se var din boll hamnar och hur mycket poäng du får. När Ethan först sa att vi skulle göra dettta var jag inte överdrivet tagg men Gud vad kul det var! Vi de olika paren körde olika tvälingar mot varandra, killar mot tjejer osv. 
Det som är så kul här i USA är att vid alla sådana här ställen så blir du sjukt uppassad, så vi hade en egen servitris och fick massa god mat och så när vi inte spelade utan bara satt i loungen och spelade. 
Så här spelade vi i kanske 3 timmar eller nåt sen stack vi och åt glass (det blir en hel del glass här borta för det är väldigt populärt haha).
 
 
Detta var då i Houston!
 
Sen åkte vi och bara chillade och hade det kul!
På Söndagen sen så hämtade Martina och hennes värdmamma mig vid typ tolv och så åkte vi mot Houston!! Woop woop, riktigt häftigt var det.
Vi åt på en sjukt god restaurang som heter Red Lobster, asså älskar verkligen Martina och Miss Amy, världens härligaste tjejer lol.
Sedan åkte vi in mot mer centrala Houston där vi hittade lite fina affärer och sånt. Hittade en killaffär där jag köpte en snygg skjorta till Ethan. Det är ju så att jag får inte lov att betala på några av våra dejter så försöker ge igen lite med någon present sådär ibland haha.
Vi köpte sedan cupcakes och drack varsin Frappe på Starbucks, första gången om man inte räknar med den första veckan i NY här som jag druckit det. Winnie har ju tyvärr inte det...
Efter fikapausen åkte vi in mot de höga byggnaderna till Houston. På vägen såg jag de mest sjukaste husen som var så stora och lyxiga så det finns inte haha. Skulle lätt kunnat flytta in där, dock vet jag någon annan som verkligen inte vill det...haha.
Inte världens bästa bild men en hög byggnad i centrala Houston.
 Haha asså sämst kvalle men Houston!
Vi åkte till en teaterbyggnad och kollade på en show som heter Potted Potter. Det var två killar från England som gjorde parodi på alla de sju Harry Potter böckerna under 70 min. Kan säga att det var enormt roligt och Miss Amy var så himla snäll för hon överraskade oss med platser längst fram!!
Sen var det dags att åka hemåt och nanna för skolan nästa dag. 
Kan avslöja att på vägen till Houston så somnade jag två gånger och ena gången så satte Miss Amy på volymen på en hårdrock sång på högsta volym så jag flög rätt upp i luften haha. Minnen.
 
Trivs verkligen här borta. Min familj är så himla snäll och tar hand om mig så bra. Skulle inte vilja bo någon annanstans.
Jo förresten, i Torsdags så gav även Ethan mig typ världens bästa överaskning, men kan inte berätta om det nu, lovar att berätta sen :D!. 
Killarna vann sin första Play Off match woho!!
 
Innan jag avslutar vill jag bara passa på att skicka alla mina prayers till alla runtom i världen som förlorat sina nära och kära de senaste dagarna. Det är så hemskt och jag ber för att alla hemskheter ska ta slut någon gång<3.
 
Cheers!