En riktning och tog du med tandkräm?
Publicerat den

När det här nu ändå är lite tänkt som en reseblogg kan jag ju lika gärna börja uppdatera om små resor jag varit på!
Som senast häromdagen var jag och Linnéa uppe i Göteborg, med ändamål att få se och höra de snygga killarna från One Direction. Vi fick tag i biljetterna i november av ren tur och sedan dess hade vi längtat rejällt efter denna dagen haha.
 
I måndags så satte vi oss på tåget som skulle ta oss upp till Göteborg. Därefter fixade vi ett busskort så vi skulle kunna ta oss fram och tillbaka till Masthugget där vi skulle bo i en lägenhet som vi fick hyra av Linnéas bekanta. Jag har aldrig riktigt hängt i utkanterna eller andra områden i Göteborg mer än just i centrum, detta måste ändras på! Vi blev helt förälskade i söta Masthugget som har lite äldre byggnader men väldigt välskötta ändå.
 
Linnéa som gick mot vår lägenhet efter att ha handlat käk.
 
Våra väskor lämnade vi sedan i lägenheten och stack sedan mot Liseberg. Jag tycker verkligen att det är sjukt kul att åka karuseller och sånt men är alltid värsta mesen i början så först var jag tveksam till att prova den nyaste bergochdalbanan Helix, men Linnéa tvingade mig. Tur var väl det för den var häftig haha.
Av någon anledning ville jag prova vinna ett sådant stort choklad och tro det eller ej men jag vann!
Mycket nöjd tjej.

Vi stack hem vid sextiden och handlade mat till dagen efter då vi skulle köa till One Direction. Sen var vi rätt hungriga och gick ner mot själva Haga där vi hittade en mysig italiensk restaurang där vi åt en mycket god pasta med skaldjur och sånt.
Ungefär här när vi skulle hemåt upptäckte vi att båda hade glömt tandkräm haha (standard) så det fick vi springa inom och handla. Sen trötta som vi var gick vi och la oss med en gång för att på tisdagen gå upp och käka frukost hos dem som vi fick hyra lägenheten av. 
Och ungefär här började krigandet. Vi tog bussen till Ullevi Norra där vi fick se kilometerlånga köer av förväntansfulla directioners. Vissa personer som satt där i kön hade suttit där sedan fem på morgonen (!!!) medan vi kom när klockan var halv tolv eller nåt.
Först fattade vi inte riktigt vilken kö vi skulle stå i så vi råkade ställa oss vid Early Entry men fick snabbt byta kö haha. Så då var det bara att börja traska bort från den långa kön och ställa oss sist. Mina tankar när vi gick förbi alla var att vi skulle stå längst bak och inte se någonting alls men tji fick jag och tur var väl det.
Men först lite om  själva köandet. Alla som satt där hade laddat upp med mat, stolar, filtar och sånt. Vissa satt med pizza och andra satt och spelade kort. Många var lite halvtrötta för att redan ha suttit där och väntat så länge men ändå var det god stämning. 
Kort efter att vi satt oss fick alla resa på sig för vi skulle göra kön lite mer kompakt och sitta fler i bredd, detta fick upprepas ännu en gång. När klockan var runt fyra så var vi beredda för vi hade hört av någon att man skulle börja bli insläppt.
Och det var här löpet började.
 
Helt plötsligt så börjar kön röra på sig, inte lite utan alla verkligen sprang som om de vore med i The Hunger Games! Måste ha sett helt galet ut. Jag hoppade över paraplyn och filtar och släpade Linnéa med mig där bak och kämpade för att inte bli av med henne haha. 
Här någonstanns skriker Linnéa som hamnat framför mig AKTA varpå jag inte fattar och springer rakt in i en jäkla stolpe  med benet. Men krigar vidare för ville ju ha bra platser ;)
Vi stod och trängdes i en timme vid insläppet men sen kom vi in och fick hitta platser och vi stod i princip längst fram bredvid dem som hade Early Bird. Så från att ha stått i princip längst bak i kön hamnade vi längst fram vid scenen. Kanske lite orättvist mot dem som hade köat så länge men ja, så var detta systemet med platserna. Den som krigade mest fick bäst platser.
 
 
En massa folk och en från förbandet McBusted
 
Konserten i sig var helt underbar, verkligen så jäkla roligt! Killarna som man sett på sociala medier stod man plötsligt bara nån ynka meter ifrån. Det var något speciellt!
Favoriten.
#Köttbullarochlingonsylt
 
Efter konserten så stack vi och käkade hamburgare och välrdens största internskämt mellan mig och Linnéa bröt ut haha. Filip om du någonsin läser detta, give us your snapchat please.
Den lilla weekenden var sjukt rolig och skönt att vi kunde göra så mycket som vi ville själva och när vi ville.
Bra början på sommaren helt enkelt!
 
Cheers!