Countdown...
Publicerat den

...63, 120, 208.
 
Vad är detta för märkliga siffror? Jo, det första är hur många dagar det är kvar till min 18-årsdag(!!!!) sedan är det 120 dagar till STS förberedelseläger och sist men absolut inte minst, så är det 208 dagar kvar tills jag ska åka iväg till USA (ungefär).
 
Dagarna går bara fortare och fortare och jag hinner knappt med att fatta vad som händer. Fler och fler personer i utbytesgruppen som jag är med i på facebook börjar få sina familjer. Hur sjukt är inte det? Kan bara säga att jag är lagom avundsjuk på de personerna som redan fått reda på var de ska bo. Men väldigt glad för deras skull!
Jag skickade in min ansökan i början på december så det var relativt sent egentligen, håller bara tummarna ändå för att de är snabba med att ge ut min ansökan och att en familj tycker att jag ser trevlig ut haha.
 
Egentligen är det inte så mycket som kan göras nu mer än att mentalt förbereda sig på hur det kommer att vara att få leva där borta i staterna. Nästa på listan är väl att åka iväg på lägret den 22-24 maj sen någon gång i juni ska jag ta den sista sprutan av hepatit A och B har jag för mig. Säger bar en sak, ska ni bli utbytesstudenter, håll koll på vilka vaccin ni tagit och behöver ta för att komma in i landet. När jag var hos läkaren så upptäckte vi att jag saknade tre olika vaccin så fick ta tre sprutor på samma gång, inte att rekomendera så kolla upp allt noggrant haha.
 
Kan inte ni som läser bloggen (trots min dålig uppdaterig än så länge) ställa lite frågor om antingen mig, vad jag förväntar mig av utbytesåret eller något liknande? Svårt att veta vad man ska berätta om utan att bli någon mainstream bloggare av det slaget ;)
 
Nä, nu ska jag drömma vidare om utbtesåret (nä det ska jag inte alls jag ska plugga...),
 
Cheers