Kär i mitt liv
Publicerat den

Jag lever världens bästa liv här borta. Att jag faktiskt lyckades hamna hos en familj som är så enormt rolig och lika knasiga som jag är gör mig så glad. Jag tror inte att jag någonsin kommer att kunna förklara för någon annan om hur lycklig och glad jag är att jag gjorde det här. Om någon hade visat mig hur det skulle sett ut nu i jul för mig för 4 månader sedan hade jag trott att de ljugit för mig. 
 
 
Jo till vad jag skrev om i mitt förra inlägg!! Den hemligheten som hade med Ethan att göra, vi åker till San Francisco tillsammans nu på Lördag den 26e December, hur amazing är inte det?!! 
Måste säga att det är den bästa julklappen jag någonsin hade kunnat få, att få spendera en hel vecka tillsammans med sin pojkvän på ett underbart ställe. Drömmigt.
 
Så till vad jag gjort nu under den senaste tiden.
Det var ju Thanksgving i slutet på November och det var mysigt. Min familj åkte till min mammas Nanna och firade det där med övrig släkt. Måste säga att maten faktiskt, inte alls var god haha...Kul att ha provat men verkligen allting var så fruktansvärt sött lol. Dock var Pecanpajen enormt god...så helt dumt var det inte ;).
Efter middagen så åkte jag, min syster och pappa till Junction till the deer lease där vi jagade några dagar. En enorm upplevelse att sitta bara några meter från hjortar, verkligen något jag aldrig kommer att glömma. 
 
Sen har jag hängt mycket med min kompis Martina och hittat på en massa saker med henne! Bland annat gjort lasagne med henne, firat en italiensk tradition som innehöll brev till jultomten osv. Sen spelat världens roligaste spel, Cards Against Humanity, haha good times good times! 
Har umgåtts med Ethan och bowlat, ätit på goda restauranger och igår var vi ett gäng som gick på zoo på kvällen och såg en massa fina julljus. Herregud jag vill aldrig hem härifrån haha. 
 
Gjorde även smore's här för ett tag sedan, väldigt gott. Har även provat på en speciell sorts glass som heter "Blue Bell" som alla här hypar sönder haha. Martina och jag är väldigt överens om att det inte är i närheten av italiensk glass dock...
 
Just nu sitter jag och försöker bestämma ut vilka kläder jag ska packa med till San Fracisco och lite sånt. Håller även på att slå in Ethans julklapp, vet att han inte kollar min blogg tillräckligt ofta för att han ska få reda på vad han får så kan lika gärna säga det haha. Köpte en Daniel Wellington klocka till honom, "Time is the most valuable thing you can ever give to someone", så en klocka passade väl perfekt då!
 
De kommande dagarna nu då what's happening? 
Imorgon, julfest hemma hos Ethans familj med julklappsspel och sånt. Ska även försöka träffa Martina lite på dagen. 
Julafton, är ju inte den största dagen här men vi firar den dagen hemma hos min mormor här med julmiddag och spel osv. Ska lätt försöka kolla på Kalle Ankas jul, plus jag saknar köttbullar, skulle kunna göra så mycket för lite köttbullar just nu haha.
Juldagen, PRESENTERRRR, ska äntligen ge min familj deras presenter. Tycker det är såå kul att ge bort saker haha, hoppas att de gillar sakerna jag ger dem. Jo här på morgonen så öppnar vi alla presenterna, äter lite frulle och bara hänger runt. Sen ska vi äta lunch och kanske se någon julfilm, inte göra något överdrivet stort i och med att vi firat med släkterna de andra dagarna. På kvällen åker jag sedan iväg med Ethan till Houston för att sova på hotell för vår flight dagen efter är så tidig.
Annandag jul, SAN FRANCISCO BABY.
 
Japp jag är tagg på kommande dagar. Saknar klart familj och vänner i Sverige lite extra nu när det är jul, men jag försöker njuta av tiden här. 
Firar Nyår i San Francisco och kommer hem den 2a Januari sen börjar skolan. Sen har jag gjort halva året.
Tiden går så fort att jag blir rädd, kan vi snälla bara pausa tiden lite..?