Resa
Publicerat den

Jag ska ut och resa imorgon och kom på att jag borde göra en lista bara för att visa vad jag gilla att ha med mig. I handbagaget då såklart.
 
1. Jag måste ha nya eller åtminstone bra hörlurar, så att det är riktig bas i dem. Hatar dåliga hörlurar och fattar aldrig hur folk kan få för sig att köpa ett par för 100kr. Bättre att köpa ordentligt kvalle och spara till det.
 
2. Min iPad. Vill alltid sitta med min iPad på flygplatsen och bläddra lite när jag har tråkigt. Förhoppningsvis och oftast så finns det alltid uppkoppling på flygplatser/ tågstationer som man kan snylta på. 
 
3. Papper och penna. Gillar att skriva ner idéer eller tankar jag kommer på. Mycket mer behaglig än att skriva sånt på ipaden eller datorn.
 
4. Helst en bok, eller två, eller typ tre...Vet inte hur många gånger jag fått övervikt på grund av att jag haft för många böcker i min väska Haha.
 
Såklart min mobil och laddare men det tar jag som en självklarhet.
Nu när jag väl sitter och packar för bara en femdagars resa och som vanligt packat för mycket börjar jag tänka, hur  ska jag få plats med hela mitt liv i en ligen resväska till USA?
 
Cheers