Vem kunde trott det?
Publicerat den

Ciaaao, 
 
I fredags så hämtade Madisons familj (ja jag har andra vänner än Madison men umgås mycket med henne haha!) mig och vi stack iväg och åt på en restaurang. Jasons deli tror jag att den hette. Den restaurangkedjans specialité är lite lyxigare mackor. Anledningen till att vi valde denna restaurangen var för att den har FRI SALLADSBAR. Kan ni fatta så. himla. vansinnigt. gott. det var. Nä men alltså helt seriöst jag blev så glad för här borta äter man typ inte grönsaker och är man en familj som är duktiga med att ha grönsaker till maten så har man typ majs till middagen...
 
Sååå gott!!!

Efter middagen åkte vi hem till Madison och jag skulle sova över där. Det roliga var att vi satte igång en film och efter 2 minuter, jag skojar inte, efter två minuter så somnade jag helt seriöst. Kan tänka mig att mina vänner där hemma skrattar för sig själva för jag gör exakt likadant där hemma i Sverige.
På lördagen jobbade Madison från 8-13 så jag gick upp och åt frukost med hennes familj och sen hängde vi vid deras pool och bara solade och badade. Det var verkligen perfekt väder!
 
Madison kom hem vid lunchtid och hennes föräldrar hade pratat med mig dagen innan om vad som står på min bucketlist och då sa jag att jag gärna hade velat åka jetski! Tro det eller ej men de har 2 egna jetskis!!! Så vi lastade jetskisen och drog iväg till en flod som sedan mynnade ut till havet.
 
          
Nog inte lett så mycket sen jag kom hit när jag åkte!
 
Lördagkväll var det sen Marias födelsedagsfest som slutade med övernattning för tjejerna. Fick sen skjuts av Kristen hem och då skypade jag med min mamma. Det var riktigt tufft för nu är det tre veckor sedan jag lämnade henne på Kastrup. Jag vill bara att ni ska veta att detta är ett fantastiskt äventyr med massa spännande grejer som händer! Men det är också vansinnigt jobbigt ibland att inte kunna ringa Linnéa när jag vill eller kunna ut och gå med mamma eller bara laga middag tillsammans. 
Jag visste att det skulle bli tufft, det är bara att kämpa för jag vet att jag kommer att vara enormt stolt över mig själv när jag kommer hem igen.
Så ni som nu är där hemma kan väl krama om er föräldrar för mig en extra gång, ta vara på att ni har all trygghet och vänner runt omkring er!
 
Nu ska jag sätta mig och kolla på Johan Falk och käka persikoyoghurt. 
Cheers! Anna Holm

Roligt :DURL: http://annamlholm.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo