TODAY IS A GOOD DAY
Publicerat den

Av två olika anledningar är det här en riktigt bra dag.
 
1. Ingen har spytt i någon av mina klasser idag :). Nu kanske ni tänker, vad snackar hon om? Men jo kära ni, två gånger denna veckan, samma lektion, olika dagar så har två personer spytt. Rakt ut på golvet. SÅ FRÄSCHT. Haha så synd om tjejerna men asså får panik. Hoppas verkligen inte att man blir smittad nu bara. Vore trist.
 
2. Har ätit tårta idag. Inte vilken tårta som helst utan en sjukt god chokladtårta med typ frosting. Min värdsyster fyllde år igår och min värdmamma hade köpt tårta men ingen åt av den sååååå, jag bjöd hem Madison och Kristen på lunchen och åt tårta. Ja, här i USA får man äta tårta till lunch, så är det bara (du behöver inte oroa dig mamma jag åt riktig mat innan också.
 
Jo en sak till som bidrar till a good day.
 
3. Jag fick avokado till middagen idag. Total lycka uppstod verkligen, ni förstår inte. Nästan tårögd, nä nu överdriver jag för komisk effekt skull. 
 
TB till fika med underbara tjejer hemma hos mig
Något som dock är lite trist är att min axel krånglar lite så fick stå över träningen idag på volleybollen och kan inte spela matchen imorgon :(. Så min värdmamma ska ta med mig till läkaren nu på lördag så att vi får kollat den! Förhoppningsvis får jag börja spela igen nästa vecka! 
 
Vad är då planerna inför helgen? 
Jo imorgon är det då volleybollgame direkt efter skolan till senare på kvällen och efter det så ska jag kolla på football matchen som är hemmamatch imorgon! Så roligt för blev chockad över att alla football-killar satt och kollade på vår träning idag och åt så frågade min kompis varför de gjorde detta? Hennes svar var: Yeah you know always before a game we feed the guys, just feed them so they will be big. Jahapp haha.
Lördag är det dags för läkaren och sen Harpers födelsedagskalas med hoppborg och massa små barn. Sen kvällen kanske hänga med Madison och Kristen, vet inte riktigt än.
Söndag ska jag skypa med mina underbara vänner!!! Min värdfamilj ville dra till sjön men vi får se om det blir av eller inte! Sen plugga lite antar jag för har en uppsats som ska vara inne nästa fredag. 
 
Sen på måndag så har vi Laborday och är lediga från skolan. 
 
Nä nu har jag värsta sockerkicken sen den andra biten av kakan lol, bäst att använda den väl och sätta mig och plugga. Hoppas att Sverige är bra, sett överallt att hösten är på väg att komma till er, mysigt med tjocka koftor och boots. Här stannar vi kvar med kortärmat och shorts ett tag till, inte för att jag klagar direkt ;).
 
Cheers!
Vi kör en till Throwback från mitt älskade kök där hemma.Jeanette

Hej min prinsessa!!!
Så härligt att läsa allt du berättar om 😃❤️. Tog passningen om maten till mig, tårta till lunch hm.... Tur du drev att det blev lite mat först👍🏽😃💕. Skoj är viktigt o jag önskar av hela mitt hjärta att du får skoja o ha det trevligt!!! Låter spännande med dina klasskamrater o skolarbetet😃.
Toppen med en bra dag
Älskar dig 💋
Kram Mamma
URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo