Mycket att göra
Publicerat den

Det har då inte blivit något inlägg här nu på ett tag av anledningen, jag har haft så himla mycket att göra! Både med vänner och skolan. Asså jag ska aldrig klaga på skolan när jag kommer hem till Sverige haha. Där hemma kan man ändå plugga till sina prov och test på helgerna och hinna förbereda sig. Det kan man inte göra här :)))
Här har man prov varje vecka och läxor som ska in varje dag :)))).
Men jag ska inte klaga, jag lär mig ju ändå mycket av det.
 
Såå vad har hänt då mer än att jag bara pluggar om kvällarna?
Jag har spelat Volleyboll, många matcher och hade en turnering förra helgen! Det gick helt okej, tror att vi kom 4:a utav 10 lag. Så upp tidigt på morgonen och vi spelade hela dagen så man var så himla trött innan sista matchen så jag och jag och några andra tjejer somnade på läktaren. 
Jag högst upp sen Yuli, Lucia och Martina, sömniga tjejer haha.
 
 
Sen under helgen var jag på en riktig countryfestival. Det var så så coolt!!! Det fanns hur många olika sorters mat som helst, exempel friterade oreos, chokladdoppade jordgubbar (detta åt jag yum), olika sorters kebab, friterade alligatorer och så vidare och så vidare. På festivalen fanns det massor av karuseller och dylika saker men det jag och mina vänner var där för var musiken som spelades! Det var en stor scen och olika countryband som spelade. Blev förvånad men gillade verkligen musiken för den var liksom bra haha. 
 
Blev verkligen förvånad över allt folk!
Bekkah, Kristen, Jag, Ethan, Jordan och den sista tjejen vet jag inte haha.
 
Jag och Kristen<3
 
Sen i söndags så fick jag prova mina golfskills (vilket är lika med noll) och spelade på en najs golfbana här i närheten. Asså herregud vilket fint väder det var men jag dog nästan av värmeslag haha. Prova  spela i typ 30 graders värme med hög luftfuktighet på det :DDDD. Haha nä men det var riktigt kul, blir nog fler golfrundor snart för ska förmodligen spela golf här i vår som en idrott.
 
 
En bild där jag lyckades få iväg bollen haha.
 
Tycker verkligen att det är synd att man i Sverige inte har idrotter i skolan som liksom skollag. Det är sån riktig sammanhållning och jag älskar att avlsuta skoldagen med att dra på sig skoluniformen och träna tillsammans med tjejerna. Även fast jag är kass på volleyboll, för face it, jag har spelat det någon gång då och då medan de tjejerna här spelat det hela livet, så är de så himla tillmötesgående och peppar! Missar jag bollen skriker de ändå och uppmuntrar mig, det spelar liksom ingen roll, det ska vara kul här. 
Varje onsdag är dock fruktansvärd om jag ska vara ärlig, då har vi hela 2,5 h träning med fokus på konditionen. Då springer vi såkallade 30s. Du får 30 sekunder på dig att kuta allt vad du har fram och tillbaka i arenan fyra gånger. Detta upprepar du cirka fem gånger och kan säga att man inte är långt ifrån att kräkas när man är klar haha. Är det sen så att man kanske varit snackig under en tidigare träning eller spelat dåligt en match kan vi bli straffade och få fler 30s. Detta vill man inte råka ut för haha. Sen kör vi även gym efter detta. Dock är jag glad att jag har denna träningen, behövs efter all konstig mat man äter här.
 
Just nu ligger jag hemma och är sjuk, det är förkylningstider och alla är sjuka så det är inte så konstigt att jag också råkar på det haha. Jag ska sätta igång en bra film och vila mig nu.
 
Har det bra här borta men saknar er där hemma väldigt mycket!
      
Cheers!
 
Ps. glöm inte att kommentera era frågor!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo