The only place I want to be at right now
Publicerat den

Jag har haft världens bästa helg som summering.
Men för att ni ska första så går vi in lite mer i detalj vad som har hänt under dagarna. Jag är bara väldigt glad av olika anledningar haha.
 
Okej, helgen började alltså redan i torsdags när jag slutade klockan 12.00 och jag och Martina åkte hem till henne för att äta lunch. Efter lunchen åkte vi tillbaka till skolan och hade träning. Dock var det frustrerande för det var en annan mamma som körde oss till skolan så vi blev 1 minut sena till träningen så fick såklart springa 30's... Men men! Träningen var rolig och vi skyndade oss sedan hem och fixade oss för att återigen åka tillbaka till skolan (ett himla farande fram och tillbaka but I like it haha) för football game! 
Jag, Martina, Lucia och Mary kollade på matchen tillsammans och vi hade riktigt roligt. Såklart vann vi för vi är awesome och sen gjorde vi vad alla andra tjejer gör haha. Vi gick ner till killarna och tog bilder. Det är liksom tradition och inte mig emot hehe.
 
My favourite player to support!<3
 
Så vi sprang fnissandes iväg som små töntar efter att vi tagit bilderna och var väldigt nöjda. Sen så ville tjejerna åka till festivalen som pågår här men jag var så himla trött så jag åkte istället hem och somnade på direkten. Extremt välförtjänt haha. 
Fredag blev det sovmorgon till 9 och sen chillhäng och frukost med mina värdsystrar och värdpappa. Sen skulle min yngsta värdsyster få sina tvåårssprutor så vi åkte til Beamount till sjukhuset och fixade det! Åkte sedan och handlade en massa mat. Måste verkligen fota affärerna här nästa gång jag är här för de är enorma haha!
Skyndade sen hem i en himla fart till min volleybollmatch som vi tyvärr förlorade...men vi spelade ändå okej! 
Hem, stressa stressa och fixa sig inför festivalen sen hade jag så himla ball med alla vänner. Vi dansade, åt massa god mat och hade allmänt trevligt.
Me and Kristen, Martina and me.
 TOUCHDOWNNNNNNNN!
 Martina, Lucia, Me, Mary.
Lördag. Gick upp rätt tidigt för att sen åka till en parad som var här. Det var cheerleaders, olika band, stora maskiner, folk som klätt ut sig och massa mer haha! väldigt intressant och det var så skönt väder ute, typ bara 20 grader eller något!
Min kära familj och jag åkte sedan hem efter att min lilla värdsyster Harper krängt i sig typ alla våra kakor, asså hon är bara 2 år men äter så mycket, riktigt litet kakmonster det där haha! 
Hängde med min värdsyster Kallie och pratade lite allmänt om livet, skönt för vi börjar verkligen komma varandra närmre. 
På kvällen åkte vi först till min värdmammas familj och åt en något märklig middag, någon gryta där det fortfarande var massa ben i och körsbärsris...Ja asså ingen höjdare för min del haha. 
Sedan åkte vi mot festivalen och jag gick runt med mina utbytesvänner och syster på nöjesfältet och bara njöt för att livet kändes så bra. Vi åt lite middag bland de olika matställena som var där, typ som på malmöfestivalen. Maten här är verkligen annorlunda. Men vissa saker är okej!
Vi skulle kolla på en konsert med artistnamnet "Bag of Donuts", kan ju säga att jag var måttligt intresserad av att se dessa men de var riktigt bra. 
Så jag satt hela kvällen med Ethan och vi sjöng sjukt falskt till alla låtarna. Ett av de bättre minnena jag har härifrån kan jag lugnt påstå.
 
Så livet är rätt bra här borta nu måste jag påstå. Det är nog faktiskt här jag vill vara för tillfället. Även fast jag önskar att vissa personer varit här med mig. Men tiden går fort, om en vecka har jag varit iväg i två månader.
Everyone needs their hero and they're my kind of heroes. 
Jag hoppas att Sverige tar väl hand om er, cheers tills nästa gång!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo