Lately I've been...
Publicerat den

...very busy!
 
Asså denna veckan har bara flugit förbi som jag vet inte vad. Det var ju då homecoming week som passerade och varje dag klädde vi ut oss. 
Fredag var roligast, asså verkligen så himla häftigt! Det var vanliga lektioner fram tills enrichment (läxtid innan lunch) och på enrichment hjälpte jag min yearbooklärare att ta foton på Seniorsen och sen tog hela high schoolen bilder tillsammans. Sen åt jag och Ethan lunch med the foreigners. Under min yearbooklektion tog jag även en massa bilder på skolan så de kommer också snart upp så ni får se hur det ser ut!
The foreigners!
 
Efter lunch var det två lektioner kvar och varje lektion var "homecoming schedule" så de var bara 30 min långa. men jag hade bara en av de lektionerna för jag skulle vara med i paraden här på skolan.
Så vi samlades vid the footballfield och hoppade upp på ett bilflak som var utsmyckat (när jag säger vi menar jag mitt volleybollteam). Det var släp, bilar och sånt för olika grupper på skolan. De som var utvalda som the homecoming court, alltså de som skulle krönas till Kung/Drottning åkte på ett flak, football killarna på ett, cheerleaders på ett osv. 
Sen åkte vi runt hela skolan och alla barn/vuxna vinkade till oss, kan säga att man kände sig ganska cool haha!
Fina Yuli som var prinsessan av juniorsen!
 
Alla som  var med i paraden hoppade av framför idrottshallen där bandet stod och spelade för oss. Vi gick in och satte oss på våra platser och då började det bästa pep rallyt någonsin!
Pep rally innebär att man taggar upp med musik och olika danser (av cheerleadersen) inför kvällens matcher. Jag tycker verkligen så så synd om er som aldrig kommer få uppleva detta för det är något alldeles underbart haha, snacka om school spirit!!
Pep rallyt var i typ 1 timme eller något och sen behövde Martina och jag åka hem till henne och äta lite innan vår match. Tyvärr så förlorade både Varsity och Junior Varsity våra matcher men det var ändå bra matcher vi spelade!
Bytte om och duschade lite snabbt i omklädningsrummet och mötte sen upp min homecoming date Braeden för att kolla på footballmatchen som varade under kvällen. 
Jag och Yuli.
 
Som vanligt vann vårt football lag för vi är helt enkelt så himla bra haha. Martina (min italienska vän) frågade mig lite försiktigt under matchen och bara, asså förstår du alla regler och sånt..? 
Kan ju inte påstå att jag förstår allt men har faktiskt blivit mycket bättre på att förstå spelets gång nu, efter att ha terroriserat Ethan och min värdpappa med frågor om hur det fungerar lol.
Lisa och jag, Martina och Lisa.
Det är fyra olika perioder de spelar och mellan period två och tre är det halvtid och då brukar skolornas band och drill teams uppträda men denna gången så krönades vår homecoming drottning istället! Det blev en väldigt söt tjej vid namn Shaena!
I slutet så gick jag och Martina och bad prayers med laget och tackade för en bra match och tog bild med min favoritspelare! 
Åkte sen hem med Martina och hennes värdmamma och hade sleep over där, väldigt mysigt!
 
Sen var det lördag och då hängde jag Lisa och Martina i princip hela dagen och fixade oss inför dansen som sen var på kvällen. 
Dansen var väl lite lagom rolig, satt med min dejt och pratade, dansade lite, kollade på när kungen blev krönad och sen körde Ethan mig hem.
 
Ganska hektisk helg men det är så jag gillar det! Rundade av helgen idag med att spela lite golf med Ethan och nu lagar min familj middag och vi kollar på football på tvn, simple as that. 
Försöker verkligen få in inlägg lite oftare men det är ganska så svårt att få tiden till det tyvärr.
Kanske kommer ett mitt i veckan!
 
(Obs, detta inlägg är en vecka sent, handlar om veckan innan denna)


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo