Halloweenfirande
Publicerat den

Denna veckan var även en utklädningsvecka! Vi klädde ut oss för att jobba emot droger och så. Inte jättemånga klädde upp sig så jättesatsigt denna veckan men det var ändå kul!
En random bild från en av mina volleyballmatcher på en annan skola.
Haft en rätt lugn vecka med prov och så, istället har jag dissekerat en rå kycklingvinge (usch) och jobbat på the Article of Constitution i Government. Känns lite halvt meningslöst att jag lär mig USAs röstsystem när jag ändå aldrig kommer att få rösta här men antar eller hoppas att jag får nytta av det någon gång!
 
I fredags så var det mitt sista pep rally vilket var sååå sorgligt :(((
Alla samlades i aulan och det släcktes ner och sånt vitt fluorocerande ljus eller vad det nu heter tändes så allt som var vitt lyste upp! 
Cheerleadersernas danser var så sjukt grymma! Dock så var det några puckon bakom mig som hade sådana glowsticks och bröt dem så att lysande färg började läcka ut och de personerna började slunga omkring det så att det kom på footballkillarns uniformer...Vilket ledde till att ett slagsmål nästan bröt ut mellan en kille och en tjej här...
Jag kan nog lätt påstå att jag sett fler slagsmål och andra bråk än jag någonsin sett där hemma haha.
 
Provade också på att spela i basketlaget här nu i veckan men insåg att jag inte pallar börja med en så pass svår sport här nu, plus kommer typ inte få spela något alls heller. 
Så nu är jag off season, typ konditionsträning var dag istället och satsar mot softball season som kommer upp sen nån gång i mars! Taggaaaa.
Bild från ett gammalt pep rally, the drill team.
I fredags så gick jag inte på football gamet för det regnade och blåste så sjukt mycket så stannade hemma och chillade med min familj här istället. Och senare efter matchen kom Ethan och hämtade mig och vi stack iväg och åt glass vid havet. Riktigt sjuka vågor var det för det är typ nästan översvämning här på vissa ställen.
 
Igår, lördags tog jag det mest lugnt med Kallie och kollade Grey's Anatomy hhaha, så intressant livet kan vara ibland ;).
På kvällen hade sen Ethans mamma bjudit in mig till deras familjs Halloweenfest. Så han hämtade mig och jag åkte dit och hade det riktigt mysigt. Vi dekorerade masker och sånt pyssel till alla barnen som var där på festen och alla var så gulliga i sina halloweenkostymer. Dock var alla barnen extremt hyper av allt socker från godiset så lite trött blev man på dem haha.
Önskar att jag tagit någon bild på maten där för allting var verkligen så sjukt fint, kan säga att hans mamma är typ världens bästa kock, efter min mormor då!
Faith, Andrea, Andreas kille och hans kompis kom sen och räddade oss från kidsen och vi åkte hem och kollade på American Horror Story hemma hos Faith sen.
Sammanfattning ett riktigt bra Halloweenfirande!
 
Cheers!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo