Ja jag lever
Publicerat den

Jag har inte uppdaterat på väääldigt länge fastän att jag tänker på utbytesgrejen varje dag flera gånger om. Det går liksom inte att undvika. Vad jag än ser eller tänker på jämför jag hela tiden med hur det kommer vara/kännas i USA. Sen är folket runt omkring mig väldigt nyfikna på hur det går för mig.
Topp tre frågor jag får höra så fort jag säger att jag ska vara utbytesstudent i USA.
 
1. Har du fått någon familj än?
Nej jag har inte fått någon familj än och jag har panik över detta(!!!).
 
2. Är du inte nervös?
Eh, jo jag är sjukligt nervös och får faktiskt ont i magen när jag tänker på att jag ska behöva gå genom Kastrups terminaler ensam mot ett flyg utan mina föräldrar. Ännu värre, att jag inte kommer att träffa dem på så länge. Men jag kommer klara det. Tänk er in själva i denna situationen så förstår ni nog vad jag menar.
Olika moods inför detta haha.
 
3. Varför gör du detta..?
För att jag vill upptäcka världen, se hur andras vardagsliv ser ut, uppleva saker jag aldrig gjort förut, öppna ögonen och vidga mina vyer eller vad man ska säga. Helt enkelt prova på något nytt.
       
Prova på en ny skola istället för hederliga Katedralskolan!
 
Jag var på ett förberedelseläger i slutet av maj som var obligatoriskt för alla oss STSare. Amanda som bor nära mig och jag tog tåget upp till Göteborg där vi skulle mötas upp på centralen för att åka till Åhs stuga. Det verkligen öste ner regn men alla var lika glada för det, 150 stycken personer som ska uppleva samma resa, snacka om att alla pratade i mun på varandra. Det var helt underbart med så många så öppna och trevliga personer.
Vi körde olika gruppövningar, lyssnade på regler och vad som förväntas av oss när vi är i USA också vidare. Jag lärde känna väldigt många snälla personer och hängde nog mest med tjejerna och killarna från min stuga, sjukt roliga allihopa! Sen var det även några tjejer som jag tydligen går på samma skola med som också ska åka haha!
Ett härligt gäng! (jag som av någon anledning stirrar rakt ned i marken)
 
Lägret var i alla fall mycket spännande och även fast det mesta var spännande och häftigt var det även ganska mycket allvar som var inblandat. Det är ju ändå en ganska stor grej vi ska göra, anpassa oss i en ny familj/ skola osv.
 
Just nu längtar jag bara så så efter att få min familj där borta så att jag kan ställa mig in på det. Missförstå mig inte med det jag skrev i början om att jag tycker att det ska bli jobbigt att lämna, det tycker jag, men allt det andra, längtan och förväntningarna väger över. Det ska bli så häftigt att få göra detta och alla ni som funderar på att åka som utbytesstudent, våga! Våga ta chansen och utmana dig själv, det tänker jag göra i alla fall ;)
Cheers!
                                          


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo