You need to take shots
Publicerat den

Haha alltså störst missförståndet mellan mig och min värdsyster häromdagen. Hennes pappa ringde när vi satt och åt varpå hon utbrister, 
- Anna you need to take some shots! 
Jag blev sjukt förvirrad och tänkte att det kan jag ju verkligen inte göra för vi får inte lov att dricka alkohol här borta? Hon förklarade sen att shots= sprutor. Men tur nog hade det bara blivit missförstånd och jag slapp ta några fler sprutor.
 
Annars då...
New York var riktigt häftigt och kul att få lära känna så många nya människor. Men tycker nästan att New York delen förtjänar ett eget inlägg.
Har ju som sagt landat nu borta i Winniiiie, Tx. Det ser ut som jag föreställde mig, ganska så glest med hus och nästan inga hus är två våningar. Tidigare när jag var liten bodde jag i ett litet samhälle med kanske 2-3000 invånare men det upplevdes ändå som väldigt stort just för att alla husen låg så pass tätt intill varandra. Här borta är det glest med mycket mark och ganska stökigt eller smutsigt. Huset jag bor i är dock väldigt gulligt. Jag och min värdsyster delar rum med varandra och det funkar hitintills väldigt bra. Tydligen är det väldigt vanligt att syskon i USA delar rum. 

Dessa dagarna sedan jag har kommit hit har varit både intensiva och långsamma på samma gång. På dagarna har jag och Kallie bara slappat och typ, ja mer eller mindre, ätit och kollat tv. Tyvärr. 
Vi kan liksom inte ta oss någonstans och göra något för vi har ingen bil... Apropå bilar så är bilarna här enorma, frågar alla varför de har så stora bilar och då svarar de: Oh, it's just a texas thing. Jahapp. 

Igår var jag dock på en countryfestival/konsert med ett ballt gäng! Roligt trots att jag inte kunde en enda låt.

Det är svårt att förklara känslan jag har här borta. Emellanåt känns allt så himla bra och man kan bara inte sluta le när man sitter där i bilen med tjejerna och lyssnar på Cold 45 på högsta volym. Men sen när du väl sitter ensam på rummet och ska sova eller bara slappa så kommer alla de där andra lite jobbiga känslorna över dig. Det finns så många människor jag skulle vilja krama och bara vara nära som nu helt plötsligt finns på andra sidan jorden. Den känslan av att inte kunna göra det är smärtsam. Jag hoppas bara av hela mitt hjärta att den här resan faktiskt är värd den smärtan och det tror jag att den kommer att vara.
Throwback till en dag då jag var nöjd i min trygga bubbla där hemma.
 
Cheers!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo