Yes his name is Isaac!
Publicerat den

Hejsan och sorry verkligen att jag inte har hunnit uppdatera...Många har hört av sig och är nyfikna på hur det har gått så här är en liten uppdatering ;)!

I lördags så åkte jag Lacie och Kallie inklusive Harper och shoppade. Blev verkligen förvånad för utbudet av vanliga tröjor som inte är för varma (och inte heller har för mycket urringning...dresscode på skolan) var verkligen så dåligt! Antingen var det massor av glitter och stuff eller så var tröjorna rosa... Så det slutade med att jag köpte en killtröja! Sjukt skön i alla fall.
Sen stack vi och åt någon kyckling på ett ställe och köpte sen även en ryggsäck. Alla här i USA har ryggsäck i skolan för våra böcker väger så vansinnigt mycket haha. Vissa tjejer har även en Michael Kors väska på axeln också bara för att.

På kvällen så åkte jag hem till en kille som heter Ethan då han hade lite fest för oss som ska vara Seniors under åren 15/16! Riktigt kul var det för fick verkligen lärt känna många personer där och alla var väldigt nyfikna på en. Vi gjorde en lek med våra bilar (face it varenda unge här har en egen bil) som hette hostage! Gick ut på att man droppar av någon och de ska försöka ta sig tillbaka till ursprunglig plats med hjälp av sina lagkamrater och ja resten förstod inte jag. Riktigt rolig kväll dock!
 
 
På Söndagen så stack jag och familjen iväg och sköt lite. Japp ni hörde rätt, vi åkte iväg och sköt med stora dödliga vapen. Pistoler, gevärr, U name it. Detta var riktigt roligt och helt lagligt här borta. De hade sådana lerduvor som man skickar upp i luften och ska pricka. Familjen blev riktigt förvånade för jag träffade riktigt många vilket är rätt bra för att vara första gången. Väldigt stolt haha.
De flesta killar men även vissa tjejer brukar åka ut mitt ute i ingenstans här och göra detta bara för skojs skull. Så
precis som vissa killar i Sverige gör och drar ut och spelar fotboll gör dessa killarna detta.

I full gång med att skjuta lerduvorna.
 

På kvällen där så åkte vi hem till mormorn och morfarn som hade världens sötaste chihuahua!
Den himla söta valpen som jag döpte till Alvvo<3 och en bild med texten som verkligen är sann haha!
 
Sen i måndags så började jag skolan yeey!
Gick upp när klockan var 5.45 för att fixa mig och så. Sen 6.40ish så kom min vän Madison och hämtade mig. Vi åkte till en stor lokal där föräldrar fixat frukost till alla oss som är Seniors. Himla fint och jag önskar verkligen att jag haft mer tid att hinna prata med alla som var där men det blev så stressigt så alla fick kasta i sig maten.
Bakom där vi satt hade vi en stor tavla där alla fick skriva sina namn, fick dock inte fotat när alla skrivit sina namn så det här är kanske en tredjedel av namnen.
Yeeeey!!!!
 Class of 2016. Jag längst till vänster och Madison bredvid mig och Kristen i den andra röda klänningen!
 
Höll nästan på att glömma berätta om rubriken. Jo det är ju så att alla här frågar en himla massa om Sverige, till exempel, pratar du svenska eller engelska i Sverige? Är alla i Sverige blonda och blåögda? Med mera med mera. Så då tänkte jag hmm, hur långt kan jag få dem att lita på vad jag säger? Så jag berättade att jag har en isbjörn hemma i Sverige som heter Isaac och som jag brukar ut och gå med :).
Läskigt många har gått på det så grovt haha. Brukar få svar som:
Person 1: But hey don't polar bears need snow? 
Person 2(som nu ska leka lite smart trots att den inte är det): Oh come on everyone knows it's always snow in Sweden, I think I read something about these polar bears...
 
Ja nä vissa här är inte så intelligenta, men så går det när man inte riktigt har tillgång till den utbildningen vi har i Sverige. Som jag ber alla att ta vara på enormt! Speciellt skollunchen. Saknar redan den stora variationen vi har där hemma...

Nog för detta inlägget, nu ska jag kila iväg och kolla av läxorna med Madison. Berättar mer om skolan imorgon!

Cheers!


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo