Long time no see
Publicerat den

Var ett mycket bra tag sedan jag fick till ett inlägg här och jag har egentligen ingen bra ursäkt till det förutom skolan...
Jag antar att alla andra som går i skolan nu också är lika stressade som jag är. Under en veckas tid har jag nu haft fem prov men jag lyckades ta mig ur det levande, wiho.
Uppdaterar min tumblr dock ganska så ofta så checka in på den! : annawillby.tumblr.com
 
 
Meeeen till lite roligare saker! Jag har nu varit 18 (!!!) i ungefär en månad och det är ganska så trevligt haha. Fast tror att alla som är 17 hypar att fylla 18 väldigt mycket. Det gjorde jag i alla fall men det är ändå väldigt skönt att få ha en massa rättigheter på sin sida. 
Om ca en månad så är det förberedelselägret uppe i Göteborg med alla mina andra STSare. Det kommer nog bli riktigt roligt med tanke på att vi är så pass många med samma äventyr framför oss på en och samma plats. Dock känns det lite som att man redan känner alla i och med utbytesgruppen på facebook där vi är noga med att hålla kontakt och ställa olika frågor och funderingar till varandra. 
Jag har lärt känna en tjej lite mer än alla andra, Amanda Nystedt, för vi bor så pass nära varandra så vi var och fikade och diskuterade om den familjen hon då precis hade fått! Snacka om att jag också vill ha min familj snart haha. Men om jag nu ska vara ärlig så var det faktiskt en familj som hörde av sig till mig. 
 
En kväll vid typ elva- tiden så fick jag en vänförfrågan av en kvinna på facebook. Hon hette något typiskt amerikanskt namn så jag förstod direkt vad det handlade om. Så jag accepterade hennes förfrågan och fick direkt ett litet meddelande där de berättade lite kortfattat om hur allt låg till. De hade sett min ansökan och tyckte att jag verkade så himla trevlig och så att de ville hosta mig. Dock så hade de då läst i min ansökan att jag helst ville bo på någon av kusterna och lite mer centralt och då de bodde i "rural Missouri" förstod de ifall det kanske inte var det jag ville. Tyckte att det var väldigt snällt av henne att ha den förståelsen som hon hade när jag förklarade att jag bara har ett år i USA och då vill bo lite mer tillgängligt till saker att uppleva. Jag hoppas ingen tycker att jag låter bortskämd när jag nu berättar om detta men vi vill ju alla olika saker med vårat utbytesår! Någon annan hade kanske tyckt att detta vore helt optimalt :).
Så vi får se vart min framtida familj bor någonstans, det kanske trots allt blir i Missouri haha.
 
Allt jag för tillfället försöker fokusera på är i alla fall att orka genom skolan den sista månaden vi har kvar samt att verkligen försöka njuta av det. Då jag går i tvåan på gymnasiet innebär ju detta att jag inte kommer att ha möjligheten att gå sista året med min fantastiska nuvarande klass. Det är verkligen tråkigt men hoppas att jag kommer i en annan bra klass ändå när jag kommer tillbaka till Katedralskolan!
 
Ni andra framtida utbytisar eller ni som är iväg, hur känner ni inför att vara borta så pass länge ifrån familj och vänner samt allt som är en självklarhet här i Sverige? Det är nog mitt störst oros moment, men det är ju också kul att utmana sig själv. Jag vill ju förändra min vardag och se hur andra lever på olika ställen i världen, det är ju därför jag gör detta. Kanske borde jag göra ett senare inlägg om vad det var som gjorde att jag ville åka?
 
Nä nu ska jag tagga pre-valborg.
 
Cheers!
 
Kommer definitivt att sakna spontana häng nere vid stranden...


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo