Pappersjobb
Publicerat den

Helt allvarligt, varför är det så fruktansvärt många papper som ska fyllas i när man ska vara utbytesstudent? Liksom hallå, vad ska ni med mina betyg från höstterminen i åttan?
Så tips till er som funderar på att bli utbytesstudenter, börja processen i tid, jag börjar bli lite orolig för att hinna allt och jag vill samtidigt hinna få det inlämnat så snart som möjligt så att många olika familjer kan se ifall de vill ha mig som utbytesstudent. Ju tidigare man gör det, oftast är det större chans att man hamnar med en familj som passar en bättre då för att man matchar bra med dem.
Just nu kan man säga att jag är lite stressad över allt som ska göras. Samtidigt som jag ska fylla i alla utbytespapper ska man fortfarande hålla koll på det vanliga plugget i skolan...
Ni som varit utbytes, hade ni samma problem som jag eller är jag bara lat haha?
Jag har snackat och läst hur många bloggar som helst från folk som varit iväg men det verkar som om allas olika resor skiljer sig åt väldigt mycket. Innan hypade jag väldigt mycket över hela den här USA grejen men nu försöker jag att inte tänka så mycket på det för det går för mycket energi åt det...haha.
Vissa dagar är jag aspepp på att jag ska iväg men vissa grejer får en bara att bli ledsen och nervös. Det som är värst är ju att vara iväg från min familj men även att inte få gå ut trean med mina vänner i gymnasiet. Fast sen tänker jag också, jag hade ändå åkt utomlands året efter gymnasiet så det med mina föräldrar måste jag lära mig förr eller senare och det med mina vänner, visst det är väldigt synd men förhoppningsvis kan alla dem komma på min student sen istället!

Nu ska jag dra till biblioteket för att skriva ut alla papper som ska fyllas i och skannas in. (Trodde knappt att man använde en skanner längre...)
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo